Написать в viber+38 (096) 411-86-65 Пн-Сб 10:00 до 19:00

З чим носити білу блузку

Біла блуза є важливою річчю в гардеробі, а носити її можна з чим завгодно. Вона чудово поєднується з діловим костюмом і елегантно виглядає з шортами, короткими спідницями. Інша справа сам фасон блузи, більш ошатний варіант підходить для святкових заходів, а стриманий стиль – під офісний костюм. Шифонові, шовкові, мереживні, з вишивками блузи білого кольору систематично присутні в трендових модних колекціях.

Блуза білого кольору в моді завжди, це красиво, жіночно, освежающе. Вона підходить всім жінкам без виключення, худышкам і пышечкам, молодим дівчатам і літнім дамам. Ще однією перевагою білої блузи є безпроблемна можливість підбору низу, будь-яка кольорова гама брюк або спідниці будуть поєднуватися з білим верхом. Тому обов'язково придбайте білою сорочкою або блузою, це безпрограшний варіант для будь-якого образу.

Які білі блузи популярніше всього?

В сучасній моді немає суворого критерію щодо фасонів блуз, в тренді як чоловічі типи (крій сорочки), так і жіночі, з комірами жабо, з рюшами на рукавах. Тут вже кожен сам для себе підбирає прийнятний спосіб. Носити ж білі блузи ви можете з пишними спідницями, А-силуетами, спідницями-олівцями. Прекрасно виглядає і сувора, і витончена блуза зі штанами в діловому стилі, підходить такий верх і до широких штанів. А як чудово поєднується біла блуза з джинсами синього і світло-синього кольору.

Грайте на контрастах, строгий костюм і розкута біла блуза з грайливим коміром жабо і пишними рукавами, які злегка визирають з-під піджака, просто заворожує. З білою блузою ви можете створити безліч стильних образів. Замінили штани на спідницю, ось вам і новий стиль, наділи джинси, можна хоч на роботу, хоч на прогулянку. Просту і ненапыщенную білу блузу можна розбавити спідницею або штанами з модним принтом, додати пояс, шарф, і образ буде складний.

Тільки уявіть собі, як гарно виглядає дівчина в білій блузі і червоному брючному костюмі. Якщо ви боргу роботи зобов'язані носити білі блузи, стилісти рекомендують замовляти костюми трійки, що складаються з піджака, штанів і спідниці. Так у вас буде одразу два лука в одному, що розширить гардероб, дозволить швидше комплектувати різні образи. Поєднуйте базову білу блузку зі спідницею-олівець, скінні, бойфрендами, будь джинсовим одягом, і не бійтеся експериментувати з образами.