Написать в viber+38 (096) 411-86-65 Пн-Сб 10:00 до 19:00

Модні офісні сукні 2023

У кожного офісу є свій дрес-код, в одних він суворий, аж до встановлених кольорів в одязі, у інших цей пункт більш лояльний. При цьому будь-який офісний стиль має на увазі під собою певну строгість в одязі, ніякої екзотики в кольорах і розбещеності в образах. Тому модні офісні сукні 2023 повинні підкреслювати красу і елегантність дівчат, і при цьому бути витриманими щодо встановлених норм. Виявляється, суворим офісним сукнею теж можна привести в захват, зараз ми вам доведемо.

Особливості модних жіночих офісних суконь

Для жінок-левиць, які завжди хочуть вражати своїми нарядами чоловіків, підійдуть строгі сукні, що підкреслюють фігуру. Якщо вона ідеальна, то турбуватися не про що, чорне або сіре плаття по талії трохи вище або нижче коліна, все одно буде працювати на користь бізнес леді. А якщо його розбавити іншим кольором, додати до чорного, білого або сірого шкіряні чорні вставки, вигідно виділяють фігуру, то це взагалі шик, строгий офісний наряд, і паралельно з цим елегантність стилю. Але тут слід пам'ятати, що сукня не повинно щільно облягати, краще якщо між матеріалом і тілом відстань в 1 см.

Крім прямих суконь до офісних варіантів відносяться моделі з А силуетом, вони популярні не тільки в офісі. Такі сукні вільно спадають, не обтягують, можуть приховати невеликі недоліки фігури, є відмінним варіантом для активних бізнес-вумен. Сукні-футляри також здатні підкреслити достоїнства і приховати недоліки. Модними сукнями сезону 2023 року є сукні-піджаки. Особливо вони актуальні в прохолодну пору року, відшиваються з теплою костюмної тканини, прекрасно сидять і створюють максимум комфорту носителька.

Для кожної представниці слабкої статі існує свій стиль щодо офісного костюма. Для тих, хто не бажає залучати до себе особливої уваги, або хоче приховати широкі стегна, непропорційні ноги, підійдуть офісні сукні міді. Найчастіше вони злегка розширені до низу, одного кольору або об'єднані з декількох квітів. Часто талія в таких сукнях окреслюється поясом. При цьому середня довжина сукні цілком не робить його непривабливим, правильно підібрані моделі можуть виглядати досить елегантно і чарівністю.