Написать в viber+38 (096) 411-86-65 Пн-Сб 10:00 до 19:00

Модні куртки осінь-зима 2023-2024

У гардеробі кожної дівчини повинні бути присутніми куртки. Це не тільки стильна одяг, але і комфортна річ, що дозволяє захистити тіло від холоду. Якщо гарненько подумати, то можна вивести просту істину, в куртках ми ходимо майже півроку, саме стільки часу припадає на осінній, зимовий та весняний період. Так чому для літа ми купуємо купу речей, тоді як для осені та зими всього пару курток? Якщо ви хочете виглядати стильно завжди, а не тільки влітку, тоді готуйте гардероб до холодного часу року.

Поповнюємо гардероб модними куртками дуже-зима 2023-2024

Насамперед розмежуємо верхній одяг за напрямами, про пальто ми зараз не говоримо тільки про куртках. У більшості випадків куртки виглядають простіше, ніж пальто, а в залежності від крою, мають спрямованість шкарпетки. Спортивний тип куртки передбачає носіння під спортивні штани або джинси. Моделі в класичному виконанні, прямого крою, використовуються більш широко. Їх можна одягати на роботу, навчання, а також для відвідування кафе, кінотеатрів, пр.

Жіноча парку для молодих і сміливих дівчат, вона не тільки стильні, але і зручна. Вільний крій не сковує рухів, носити парку можна восени і взимку, в залежності від призначення моделі. Ще один модний кіч, куртка-бомбер, вільний крій, без натяку на скутість рухів, чудово поєднується з джинами будь-якого фасону. Куртка-бомбер є демисезонным варіантом, в цьому сезоні особливо популярна. Задумайтеся про поповнення гардеробу вже зараз, наповніть його модними і зручними куртками.

Стильні стьобані пуховики виділяються елегантністю фасону, це не ті мішкуваті безформні куртки, як багато їх представляють. Синтетичний пух спільно з якісною плащової тканини чудово захищають від холоду. У таких пуховиках тепло, а виглядають вони дуже стильно. В'язані кардигани також слід віднести до теплої одежі, їх починають носити з осені, а продовжують вже піддягати під куртки. Що стосується колірної гамми, то в куртках осінь-зима 2023-2024 переважають червоні, фіолетові, сині, зелені тони, а також білий і чорний колір.