Написать в viber+38 (096) 411-86-65 Пн-Сб 10:00 до 19:00

Мода для повних зима 2023-2024

Нинішня мода plus size (для повненьких), не відрізняється за своїм стилем від стандартної одягу 42-48 розміру. Тому вся модна трендова одяг може бути в гардеробі повних дамочок. Про це говорять дизайнери, стилісти радять, повнота не вирок, і ви цілком можете пошити собі стильне пальто, тільки свого розміру. А ось що не рекомендується включати в гардероб пышечкам, так це обтягуючі трикотажні речі. Але мова зараз не про них ми поговоримо про моду для повних на зиму 2023-2024 року, розберемо, на що звернути увагу, а від яких верхнього одягу краще відмовитися.

Основні правила щодо вибору одягу для повних

Якщо ви хочете виглядати стильно, не здумайте купувати мішкуватий одяг. Вона прекрасно сидить на худеньких, а ось пампушечек ще більше повнить. Зверніть увагу на пальто прямого крою, а також А-силуету, вони приховають недоліки фігури, і підкреслять особливості. Також відмінним варіантом буде пальто-кокон, дозволить сховати великі стегна і живіт, додасть крихкості фігурі.

Серед різних фасонів пальто, слід підбирати варіант, який найбільше відповідає вашій фігурі. Наприклад, типом пісочний годинник, прекрасно підійде класичне пальто з поясом, воно вигідно підкреслить лінію талії. Також під таким пальто можна заховати пишні стегна, як і під пальто-кокон, є ідеальним варіантом для фігури яблуко (з округлим животом і відсутньою талією).

Для повної фігури найбільше підходять пальто середньої довжини. Якщо високим повненьким жіночкам ще можна поповнити гардероб довгим пальто, то жінкам маленького росту їх краще обходити стороною. Якщо і купувати довгі моделі, то це або дуті, або хутряні варіанти. Штучне хутро зараз в моді, особливо шубки з кольоровою комбінацією середньої довжини.

Пончо і кейпи спеціально були розроблені дизайнерами для моделей plus size, але вони так сподобалися струнким жінкам, що ті почали використовувати їх у своєму гардеробі. Така верхній одяг приховає всі недоліки фігури, пишні стегна, животик, дозволить дівчині почувати себе розкуто, і при цьому бути елегантною. Доповнять гардероб повних дам модні спідниці середньої довжини з запахом з теплої тканини.