Написать в viber+38 (096) 411-86-65 Пн-Сб 10:00 до 19:00

Як вибрати верхній одяг на зиму

З наближенням зими багато впадають в роздуми про придбання верхнього теплого одягу. Різноманітність фасонів і стилів підкріплено різними видами одягу. Носити взимку можна як зимові пальто, пуховики, так і шуби, дублянки, парки, куртки. При цьому кожна одяг призначена для певної температури і випадку. Є зручні моделі, які хочеться носити завжди, а також суворі важкі варіанти, які визначають стиль, але при цьому незручні в експлуатації. Мало хто знає, чим відрізняється кожен тип зимового одягу. Тому ми підготували для вас невеликий огляд, завдяки якому ви дізнаєтеся, як вибрати верхній одяг на зиму, і якого типу краще віддати перевагу.

Особливості верхнього зимового одягу

Пуховик – універсальна зимова одяг, дуже тепла і зручна. Вибираючи його, слід звертати увагу не тільки на склад пуху, але і на якість тканини, вона не повинна промокати, в іншому випадку в снігопад чи сніг з дощем пуховик намокне, стане важким, і його доведеться сушити. Мокрий пуховик не зможе якісно утримувати тепло. При цьому його можна прати в звичайній машинці, минаючи хімчистки. Якщо якісний пуховик, з пуховим наповнювачем, то в ньому не буде холодно при морозі, а також він не стане парити при підвищенні температури.

Зимове пальто – зручний і теплий одяг, а крім того, вона сувора і стримана. Навіть елегантні вишукані пальто несуть в собі діловий стиль, такий одяг воліють мати в гардеробі бізнес вумен, а також викладачі, доктора наук, пр. Пальто є середнім між пуховиком та шубою. Пуховик не солідний, а шуба дорого коштує, тому багато і вирішують з допомогою пальто позначити свою приналежність до ділового стилю. Якщо ж ви вирішили купити шубу, то знайте, вона тепла, зручна, елегантна, при цьому не підходить для громадського транспорту.

На відміну від дублянки шуба більш вимоглива до погодних умов, вона не терпить вогкість, страждає від щоденного носіння і тертя. Дублянка більш витримана в цьому плані, але тільки якщо це дійсно якісний дубляж і пошиття. Парки та зимові куртки чудово зігрівають. Парку має більш строгий зовнішній вигляд, ніж куртка. Ця зимова одяг може мати різні кольори і фасони, а також варіює і довжина виробів. Куртки і парки ні до чого не зобов'язують, можуть носитися на роботу, навчання. Ділової леді парку теж підходить, якщо вона їде відпочивати в гори або надсилається за місто.