Написать в viber+38 (096) 411-86-65 Пн-Сб 10:00 до 19:00

Яке плаття вибрати на осінь?

Жінка повинна виглядати на всі 100% в будь-який час року. Не варто з приходом холодів зариватися в кутасту одяг, носити тільки штани. Обов'язково надягайте плаття восени, адже вони так красиво виглядають з елегантними чобітками. Не відмовляйте собі в задоволенні бути стильною і чарівною в будь-який час року, радуйте своїм вбранням друзів, одногрупників і колег по роботі. Але тут є одне, але, сукнею можна не тільки створити стильний образ, але і нашкодити.

Осіннє плаття і його особливості

Звичайно ж, не всі наряди підходять для осені, літні варіанти відразу відкидаємо, в них ви будете виглядати безглуздо. Винятком є лише святкові заходи, де під стати довге вечірнє плаття. Якщо воно буде з тонкої тканини, обов'язково подбайте про накидці, щоб не мерзнути. В цілому ж для осінньо-зимового періоду актуальні сукні з теплих і м'яких тканин.

Матеріал повинен зберігати тепло біля тіла, і при цьому пропускати повітря, дозволяючи тілу дихати. Тому найкращим вибором для пошиття осіннього сукні буде велюр, трикотаж, замша, теплий футер, оксамит, в'язані моделі. Як варіант можна придбати габардиновое, вовняна або віскозне плаття для повсякденного носіння. А природне шовкове і атласне тканини можна використовувати для урочистого вечірнього плаття.

Натуральна, штучна або синтетична тканина?

Натуральні матеріали є природними (шовк, шерсть, бавовна). Штучні отримують шляхом обробки хімічним і механічним способом натуральних продуктів, приклад того віскоза. Синтетичні тканини (акрил, поліамід, поліестер), отримані в результаті хімічних реакцій, вони гірше пропускають повітря, і не такі теплі, як натуральні і штучні.

Для самого початку осені, коли літо ще не відступило, ідеальним варіантом буде сукня зі вставками шифону, гіпюру. Прекрасна версія, рукав з ажурною або ефірної тканини, а саме плаття з легкого трикотажу. Вовняна тканина чудово зігріє в прохолодні дні, дозволить тілу дихати, в ньому завжди буде тепло і затишно.

Сукня з щільного трикотажу можна носити і восени, і взимку. Робочим повсякденним варіантом може стати вельветове сукню. Також є можливість поекспериментувати, додавши шкіряні вставки до велюровому, трикотажному сукні, комбінувати багатоколірність, підібрати модний силует, який дозволить комфортно пересуватися і підкреслить переваги вашої фігури.