Написать в viber+38 (096) 411-86-65 Пн-Сб 10:00 до 19:00

Як вибрати одяг великих розмірів?

Жінка може бути прекрасна в будь вазі. Часто повненькі дають фору худышкам, пригнічуючи їх своєю харизмою, стильним зовнішнім виглядом і відкритістю душі. Звичайно одяг тут має вагому роль, завдяки їй людина стає впевненішим у собі, підвищує самооцінку, починає парити, а іноді навіть перетворившись зовні, народжується заново. Сучасні тенденції виводять пампушок на подіуми, змушуючи жінок з неідеальною фігурою розкріпачитися, вийти з затиснутого стану. При цьому багато хто не знають, як вибирати одяг, щоб вона приховала недоліки і виділила переваги.

На чому робити акцент при виборі одягу великого розміру?

Незважаючи на те, що більшість магазинів продають одяг в популярних ходових розмірах 42-48, знайти елегантну одяг 50-60 розміру реально. Інтернет магазин mo-woman.com.ua пропонує широкий асортимент одягу XL+.

Асортимент представлений:

  • Сукнями, костюмами;
  • Верхнім одягом;
  • Одягом для спорту;
  • Блузами, туніками, сарафанами;
  • Брюками, спідницями, лосинами;
  • Піджаками, сорочками, кардиганами;
  • Футболками, комбінезонами, светрами.

При стаціонарному виборі одягу в бутиках, є можливість приміряти, але при цьому вибір підходящих моделей критично малий. Тому більшість жінок з формами воліють вибирати одяг в інтернеті. Вибравши вподобану модель, можна подивитися параметри за розмірами, порівняти їх зі своїми, а потім зробити замовлення. Якщо один з параметрів більше, ніж зазначено в розмірній сітці, але плаття або костюм дуже подобається, тоді замовте розмір, відповідний вашому самому більшому параметру. Приміром розмір грудей, у вас 58, а всі інші параметри на 56-й або 54-й розмір.

Отже, замовляєте 58-й, а решта підганяєте в ательє під свою фігуру. Що стосується заборон, так це короткі спідниці і сукні, вони зіпсують образ, зроблять його вульгарним. Також занадто обтягуючий одяг не підійде, фасон повинен бути приталений, але злегка вільний, щоб під одягом залишалося трохи вільного місця до тіла (1,5-2 см). Що стосується матеріалу, то краще купувати одяг з тканини, що зберігає форму, трикотаж в цьому випадку не кращий варіант. Правильно підібравши одяг, ви зможете довести, що пишні форми — це красиво, жіночно і навіть сексуально.