Написать в viber+38 (096) 411-86-65 Пн-Сб 10:00 до 19:00

Що таке туніка і з чим її носити

Туніка є універсальною одягом, 2 в 1. Це річ, що володіє властивостями сукні, може вдягатися як самостійний наряд, а також поєднуватися в ансамблі з шортами, лосинами, штанами, отака подовжена футболка або кофта. Річ досить важлива і універсальна в гардеробі. Якщо вам не подобається своя фігура в даний момент, може бути відсутня ремінь на штанях, пляма або є затягування на лосинах, туніка швидко приховає ці недоліки. Історія одягу не нова, ще стародавні греки і римляни носили туніки, звичайно вигляд у них тоді був трохи інший, ніж зараз.

Туніка в жіночому гардеробі

Різноманітність матеріалів дозволяє виготовляти туніки як для літнього часу (їх бавовни, льону), так і для зимового періоду, з більш теплих натуральних і штучних тканин. Білі класичні сорочки з вишивкою популярні вже багато років, і як і раніше не виходять з моди. Найчастіше це легкі моделі для літа з поясом або шнурком на талії.

Варіацій тунік маса, довгий топ з бретелями, вільного крою довга сорочка, блуза з завищеною талією, теж є туніками. На основі туніки можна створити прекрасні луки для повсякденної шкарпетки, це можуть бути строгі ділові костюми, і більш ніжні жіночні композиції.

Туніки відносяться до категорії одягу, яка робить стрункішою. Вони чудово виглядають з чорними і червоними шкіряними штанами або джинсами. Туніки можуть бути з коротким, довгим рукавом, а також без нього. Якщо використовується рукав, то він вільний, іноді з розрізами, на манжеті або гумці.

Зимові варіанти також бувають з рукавом і без нього, але обов'язково шиються з теплої тканини. Іноді туніки нагадують коротеньку сукню, навіть мають кишені, що дозволяє носити їх як окрему річ, а моделі без рукавів носять поверх блузи.

Туніки представлені різними кольорами і забарвленням, а також комбінуванням колірних гам. Незвично виглядають смугасті туніки, популярні також червоні, білі, рожеві, зелені, коричневі та чорні кольори. Деякі моделі тунік можуть мати вигляд повноцінного вечірнього вбрання.

Середина стегна, це стандартна довжина туніки, саме такого розміру виріб найкраще гармоніює зі штанами, лосинами. Якщо туніка по своєму покрою нагадує подовжену блузу, то вона може гармонійно поєднуватися і з спідницею, а не тільки з брюками.