Написать в viber+38 (096) 411-86-65 Пн-Сб 10:00 до 19:00

Що краще плаття або костюм

Хоч багато хто і вважає слово «жінка і слово «плаття» синонімами, останнім часом більшість представниць слабкої статі віддають перевагу костюмам. І це зрозуміло, адже костюм в деякому плані зручніше сукні, а з допомогою крою можна створити як вільні моделі, так і екстра облягаючий, демонструють всі переваги жіночої фігури. Тому спірний вибір, кожен вибирає сам, плаття або кісткою носити, а може краще мати в своєму гардеробі і одне і інше.

Сукні та костюми в діловому та святковому напрямку

Якщо для роботи, навчання, більше віддають перевагу костюму, то на святкові заходи надягають сукні. При цьому костюми на Новий рік та інші свята, стануть якоюсь родзинкою, відмінною від інших. А з іншого боку костюм може зробити дівчину білою вороною. Що саме вибрати, залежить не тільки від уподобань людини, але і від його внутрішньої харизми. Скромною і м'якою дівчині більше за темпераментом підходить плаття, тоді як навіженої і імпульсивної, краще одягати костюм.

Якщо ж ви зупинили свій вибір на сукні, то і вести себе в ньому слід відповідно. Особливо довгі моделі, сукні в підлогу, вимагають стриманості, ввічливості, і не терплять неприйнятного дівчині поведінки. Подібне відразу змінює думку про людину, а вбрання в цьому випадку не тільки не прикрашає, а навпаки, погіршує ситуацію. Тому готуйте себе морально, виганяйте пацанку і включайте леді, якщо ви вирішили надіти шикарне плаття або ж елегантний брючний костюм.

Жіноча енергетика складається з води і землі, а жіноча спідниця виступає в якості провідника, постачальника енергії. Чим ширше і більше спідниця, тим гармонійніше почувається жінка. Солнцеклешь довгої сукні створює додаткову впевненість, якої немає в короткій спідниці і брючному костюмі. Тому в енергетичному плані плаття виграє у штанів, і для новорічного свята краще віддати перевагу сукні, хоча і на костюми заборони теж немає.